O Nama

Dnevne.rs – Vaša svakodnevna doza informacija

Dobrodošli na sajt dnevne.rs! Mi smo tim strastvenih novinara i entuzijasta koji su posvećeni tome da vam pruže najnovije vesti, zanimljive priče i korisne informacije svakog dana. Naša misija je da vam obezbedimo sveobuhvatno i relevantno izveštavanje iz različitih oblasti, kako biste bili informisani, obrazovani i inspirisani.

Ko smo mi?

Dnevne.rs je projekat koji je nastao iz strasti prema novinarstvu i potrebi za kvalitetnim informacijama. Naš tim čine novinari, istraživači, fotografi i stručnjaci iz različitih oblasti, svi sa istim ciljem – da vam obezbedimo najbolje moguće vesti i sadržaj.

Naša Vizija

Naša vizija je da postanemo vaša prva destinacija za informacije i zabavu. Želimo da budemo vaš vodiči kroz svet vesti, kulture, zabave, sporta i još mnogo toga.

Šta radimo?

Naš tim radi neumorno kako bi vam obezbedio raznolik sadržaj koji pokriva širok spektar tema. Na sajtu dnevne.rs možete pronaći najnovije vesti iz Srbije i sveta, pitanja iz oblasti nauke, tehnologije, zdravlja, kulture, zabave, sporta, društva i mnogo toga. Bez obzira na to koju oblast vas interesuje, verujemo da ćete pronaći relevantne informacije i odgovore ovde.

Kako to funkcioniše?

Naš tim stručnjaka i novinara radi na istraživanju i pripremi članaka koji se bave pitanjima koja često postavljate. Svaki članak je pažljivo napisan kako bismo vam pružili precizne i lako razumljive odgovore. Uz to, trudimo se da koristimo ilustracije, grafike i druge vizualne elemente kako bismo olakšali razumevanje kompleksnih tema.

Predložite svoja teme koje vas zanimaju

Imate priliku da nam predložite pitanja i teme koje biste želeli da vidite u našem Magazinu. Slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu ili društvenih mreža i ostavite nam svoje sugestije. Vaša povratna informacija je od suštinskog značaja i cenimo vaš doprinos.

Naša posvećenost kvalitetu

Verujemo da kvalitet informacija nikada ne sme biti kompromis. Naša redakcija radi sa pažnjom i odgovornošću kako bi vam pružila tačne, nepristrasne i relevantne vesti. Koristimo se etičkim novinarskim standardima i pridržavamo se kodeksa novinarstva kako bismo obezbedili da informacije koje vam pružamo budu pouzdane i verodostojne.

Kontaktirajte Nas

Vaša povratna informacija je od suštinskog značaja za nas. Ako imate pitanja, sugestije ili želite da se obratite našem timu, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se vašim komentarima i idejama koje nam pomažu da budemo bolji.

Verujemo da je važno da budemo dobro informisani i obrazovani, i radujemo se što ćemo vam pružiti odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Ostanite sa nama. Hvala što ste deo dnevne.rs zajednice!


Ako imate bilo kakva pitanja, predloge ili želite surađivati s nama, slobodno nas kontaktirajte na info@dnevne.rs. Za poslovne upite javite nam se na marketing@tnt.ba. dnevne.rs je deo medijske grupacije TNT Group.