back to top

„Devojka me je prevarila“: Zvezda Granda iznela sve detalje turbulentne veze, još uvek se oporavlja

Nekadašnja zvezda „Granda“, pevač Daniel Trenčovski rešio je da promeni svoj život iz korena. Osim što se preselio iz Skoplja u Pariz, započeo solo karijeru, u poslednje vreme iznenađuje svoje pratioce emotivnim objavama na društvenim mrežama.

Mnogi su komentarisali da se nešto čudno dešava u njegovom ljubavnom životu, i da sudeći po objavama očigledno pati, a za Grand pevač je potvrdio da je prevaren i po prvi put progovorio o detaljima veze koju je nedavno raskinuo.

Daniel Trencovski GP SNIMANJE 15042024 FOTO MUNJA 11

Daniel je otkrio od je početka takmičenja svoj privatni život želeo da sačuva za sebe, ali je nakon „Zvezda Granda“ shvatio da je to ipak nemoguće. Sad je otkrio zašto nikad javno nije govorio o ljubavi i zbog čega je tek sad rešio da otkrije detalje turbulentne veze.

-Uvek sam razmišljao da je to najbolje. Volim da što manje ljudi zna o mom privatnom životu, jer tako je lakše održati sreću i intimnost na duže staze. Smatram da je važno čuvati određene stvari za sebe, uključujući i ljubavne odnose– rekao je Daniel, čiju su nedavni stihovi pesme „Kolekcionar“ veoma intrigirali javnost.

Pevač je potvrdio da je nedavno iskusio i lošu stranu ljubavi, u prilog čemu svedoče i balade koje često uživo izvodi na društvenim mrežama, a na pitanje da i dalje pati, odgovorio je:

-Iako ne patim trenutno, pesme su poput ogledala koje odražavaju različite aspekte ljudskog iskustva. Stihovi mogu biti interpretirani na različite načine, što omogućava da se svako pronađe u njima na svoj način.

daniel trencovski 72

Nedavno je opevao stihove „Sanjaš naše snove sa drugim“ koji opisuju njegov ljubavni život i potvrđuju da je preveran, što je i potvrdio.

-Pa naravno da jesam! Kako drugačije tumačiti te stihove osim kao čistu autobiografiju mog turbulentnog ljubavnog života? Šalim se, naravno. Tekstopisac bi vam mogao dati bolji odgovor, ali meni se čini da stihovi mogu imati različita značenja za različite ljude– istakao je Trenčovski.

DANIEL TRENCOVSKI GP SNIMANJE 18092023 FOTO FILIP 26

Pevač priznaje i da emocije u teškim momentima lako pretoči u stihove, kao i da je još uvek u potražnji one prave koju će da snimi i koja će na najbolji način da opiše njegov ljubavni život.

-Svi znamo da 90 posto naših pesama su zapravo one tužne i imaju taj karakter. Činjenica je da se takva muzika više sluša i vise je prihvaćena kod naroda-rekao je pevač i dodao da balade sluša kada u ljubavi ne ide najbolje.

-Jeste da nas u tim trenucima muzika više pogađa, ali ona je tu i da nas razveseli. Vrlo rado bih hteo da pronađem i snimim neki tekst koji je malo pozitivniji i koji vodi ka sreći, ali još uvek tražim. Verujem u ljubav, za nju dajem sve (smeh)– našalio se pevač.

Foto: Z.K.Munja,

Autor: J. Jović/I. Ankić/Grand.online

Možda vas zanima

Drugi upravo čitaju