Veliki nedeljni horoskop! (31. maj – 6. jun): Lepe vesti za Rakove i Vage

Kategorija: MAGAZIN

Veliki nedeljni horoskop

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 31.05. do 06.06.2021

Veliki nedeljni horoskop Ovan- ono što vas trenutno njviše muči je ljubav i posao. Što se ljubavi tiče sumnjate u partnerovu iskrenost i to vas je preokupiralo. Na poslovnom planu su moguće trzavice.Nije pravo vreme da donosite odluke i da terate mak na konac. Neke kolege vam se predstavlju kao prijatelji a u stvari to nisu. Nemjte prihvatati baš sve informacije koje dolaze od njih.

Bik- vama je ova nedelja miran. Posao ide svojim tokom i gotovo da nema problema i iznenadnih trzavica.Na polju ljubavi je isti mirno i staloženo. Komunikacija ide svojim tokom kao i davanje i primanje ljubavi. Oni koji su slobodni mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo.

Blizanci- imate probleme na poslu koje ne znate kako da rešite. Nemojte se brinuti, sreća je tu vama iza leđa i sve će se mirno i lepo srediti. Potrebno je da poslušate vaš unutrašnji glas. Kolektiv je dosta uznemiren ali vi kao da ste iznad te situacije. Na ljubavnom planu možete da očekujete prijatne trenutke sa partnerom.

Rak- odnosi u porodici su vam na prvom mestu. Pokušavate da rešite neke stare nedovršene priče i uspećete u tome. Samo je bitno da ne odstupate od pravca kojim ste krenuli. Lepa reč i gvozdena vrata otvara! Na poslovnom planu dobićete ponudu za privatni biznis. Razmislite o toj ponudi..

Lav- ova nedelja vam je obojena poslovnim ponudama koje su izuzetno primamljive. Sve informacije lepo obradite u vašoj glavi i napravite selekciju. Neke ponude se mogu višestruko isplatiti. LJubav vam je naglašena. Imate potrebu da što više slobodnog vremena provodite sa partnerom.

Devica- ulaženje u sitne detalje vas neće nikuda odvesti. Pokušajte da napravite širu sliku bez detaljnih analiza i tada ćete videti realnu sliku biznis plana. Energiju ne trošite na razgovere u kompaniji već se usresredite na vaš plan i temeljno ga se držite. Emotivni život vam je pomalo poljuljan, jer svu energiju trošite na posao.

Vaga- zdravo ste umorni od radnih obaveza i sada želite da uradite nešto za sebe. Smeši vam se mini putovanje gde ćete napuniti baterije za povrataka na posao. Polje ljubavi je u nikad lepšem odnosu. Sa partnerom imate divnu konekciju. Sve što vi pomislite on je već rekao. Putovanje će vam izuzetno prijati.

Škorpija- imate unutrašnji nemir i ne znate šata da radite. Polako, poslušajte vaš unutrašnji glas i nemojte nisšata da lomite preko kolena. I ljubav i posao su vam naglašeni. Smislite način kako da se distancirate od svega i tada kada ste u miru sami sa sobom donesite odluke.

Strelac- možete očekivati mini poslovna putovanja koja će vam izuzetno prijati, jer ćete sklopiti poslovno i privatno. Na putovanju vas očekuje zanimljivo poslovno-ljubavno partnerstvo. Dobro razmislite da li je ok mešati ljubav i posao. Osećate malo veći pritisak što se može odraziti na vaš imuno sistem, bilo bi dobro da uvedete vitamine u ishranu.

Jarac- moguće je da ćete imati nejasnu komunikaciji sa predpostavljenim što može dovesti vašu poziciju u nezgodnu situaciji. To vam izaziva nemir . Kada to osetite bitno je da ne donosite ishitrene odluke. Partnerski odnos je miran ali neko iz vaše porodice će pokušati da “umeša prste”. Ne nasedajte na priče rekla-kazala.

Vodolija- nećete uspeti da sve planirane poslovne odluke ispunite . To neće uticati na vaše finasije. Očekujet čak i uvećanje. Emotini partner vam daje podršku i to vam daje vetar u leđa. Nemojte davati legitimitet mišljenju ljudi oko vas, jer jedino ko vam je zaista parvi prijatelj je vaš emotivni partner.

Ribe- promene na poslu koje dugo očekujete se napokon dešavaju. Očekujte unapređenje, bolje uslove rada i povišicu. Sada možete da izneste vaše poslovne ideje koje će samo potvrditi unapređenje koje vam se nudi. Slobodne Ribe mogu da upoznaju u provodu srodnu dušu. Oni koji su u vezi imaju male nesuglasice sa partnerom

Dnevne.rs, magazin.novosti

Related Articles