HOROSKOP ZA SUTRA (14. jun 2021): Male stvari život znače!

Kategorija: MAGAZIN

HOROSKOP ZA SUTRA (14. jun

Blizancima nije povoljan dan za početak bilo kog posla, Vaga vrlo staložena, Jarac konačno zadovoljan

HOROSKOP ZA SUTRA ( 14. jun) OVAN – Možete da očekujete da ćete polako, korak po korak, uspeti da ostvarite zapažen uspeh na poslovnom polju.

Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste u vezi, zadovoljni ste. Izbegavajte cigarete

BIK

Zabrinuti ste za poslovnu situaciju u kojoj se nalazite i često vam se čini kako za neke stvari ne postoji adekvatno rešenje.

Emotivna kriza koju imate u odnosu sa partnerom će ostaviti dubok trag na vama. Problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za bilo kakav početak posla niti za bilo kakve bitne promene na ovom polju.

Voljena osoba na neki način sumnja u vaše emocije ili će pokazati da vam ne veruje dovoljno. Moguća je glavobolja.

Veliki NEDELJNI horoskop (od 13. – 20. juna): Rak vuče brzoplete poteze!

RAK

Nemate previše posla i generalno ste opušteni danas. Imaćete priliku da neke važne stvari rešite.

Možete da očekujete novo poznanstvo koje će za vas da bude veoma značajno. Pred vama su lepi emotivni trenuci. Noge su vam osetljive.

LAV

Očekuje vas povoljan period da na poslovnom planu zauzmete stav koji vam odgovara i da se borite za svoje ciljeve. Uživaćete u lepim trenucima. Partner će vam pružiti mnogo nežnosti i ljubavi. Nervni sistem vam je osetljiv.

DEVICA

Pred vama je dan u kojem ćete imati neke kočnice na poslovnom polju, kao da vam se ne da da neke stvari razrešite. Ljubavna situacija se ne može sada kod vas lako definisati, jer postoji neka komplikovana veza. Problemi sa kičmom.

VAGA

Možete da očekujete da ćete danas na poslovnom polju imati dan a i sami ste nekako vrlo staloženi. Možete da očekujete priliku za poznanstvo sa osobom koja će vam se na prvi pogled učiniti zanimljivo. Vežbajte i trenirajte.

ŠKORPIJA

Očekuju vas novi planovi na ovom polju. Pokretanje novog poslovnog projekta će za vas biti veoma značajno. Nova poznanstva lako sklapate ali još niste sreli osobu koju smatrate vrednom svoje pažnje. Više spavajte.

STRELAC

Važno vam je da se posvetite detaljnom rešavanju poslovnih problema kako bi pred sobom imali što više slobodnog vremena. Imate velike probleme u odnosu sa partnerom koji se ponaša ljubomorno. Prolazna prehlada.

JARAC

Isplatiće vam se sve ono što ste u vaš posao uložili u prethodnom periodu. Konačno ćete biti zadovoljni. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Odlično se osećate!

VODOLIJA

Očekuje vas komunikacija sa osobom koja će vam izneti novu poslovnu ponudu. Trebalo bi da prihvatite promene. Nije vam lako da stavite tačku na ljubav koja je dugo trajala. Imate osećaj da vas prati maler. Problemi sa glavoboljom.

RIBE

Motivacija vam je sada u minus fazi i nemate dovoljno snage da se nosite sa svim obavezama koje vas očekuju na ovom polju. Teško vam je da pokažete šta osećate prema osobi koja vam se dopada. Problemi zbog stresa.

Dnevne.rs, Kurir

Related Articles